219 990 Ft

SVT Kamrás vákuumgép
SVT Kamrás vákuumgép

AZ SVT kamrás vákuumcsomagoló készülékkel bármit vákuumozhat, ami a háztartásában előfordul, ideértve a nedves, folyadékban gazdag vagy éppen folyékony élelmiszereket. Minden olyat, amit a külsős vákuumozókkal nem vagy csak nagyon körülményesen lehet.


Az SVT kamrás vákuumozó készülék kifejezetten háztartások számára lett kifejlesztve. Nagy előnye hogy az ipari kamrás vákuumgépek vákuumtasakjaival használható, amelyek olcsóbban beszerezhetők, mint a külsős készülékekhez való texturált vagy légbordás tasakok

Vákuumtasakok itt

Az SVT Háztartási kamrás vákuumozó másként működik, mint a hagyományos külsős készülékek. Magasabb, 98%-os vákuumszint érhető el használatával. A készülék a kamrájába helyezett tasakot a kamrában előállított vákuum segítségével vákuumozza. Így a kamrában és a tasakban is megegyező vákuum jön létre, amelynek köszönhető, hogy folyadékokat vagy magas folyadéktartalmú élelmiszereket is vákuumozhatunk vele.

A készülék alacsony profilú designt kapott , amely a teljesen felhajtható fedéllel együtt maximális funkcionalitást és kis helyigényt eredményez. Egyszerűen, funkciógombokkal kezelhető a vezérlőpanel.


Kompakt méret
Kihúzható csatlakozó kábel
30 cm széles hegesztőrúd
Hátrahajtható fedél
Könnyen kezelhető digitális vezérlőpanel
90 mp vákuumciklus
Külső méret: 41.5cm x 39.5cm x 27cm
Kamra Méret: 33cm x 30.5cm x 9cm
Használati Útmutató
1 év garancia.
Ipari/éttermi használata nem javasolt  és a garancia megvonásával járhat

SVT Kamrás vákuumgép

SVT Kamrás vákuumgép