39 990 Ft

Magic Vac® Futura vákuumozó gép
Magic Vac® Futura vákuumozó gép

Magic Vac® Futura vákuumozó gép

Magic Vac® Futura vákuumozó gép

 

 

Jó minőségű, massziv háztartási külsős vákuumozó készülék. Kiváló 97%-os vákuumteljesítményével megötszörözi ételeink eltarthatóságát. Az olaszországi FlaemNuova az egyik legnagyobb és legrégebbi vákuumkészülék gyártó Európában. Háztartási MAGIC VAC® vákuumozói megbízható, strapabíró eszközök. Kimagasló minőségű anyagok felhasználásával, és egyszerű működtetést biztosító felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt készülékek. Csendes működés mellett nagyon gyors vákuumozási ciklus mellett kétszeres biztonságú hegesztési szélesség.

Magic Vac® Futura vákuumozó gép





Folyadékok, mint például levesek frissességének megörzésére a legjobb megoldás ha vákuumozható edényekben tartjuk. Ehhez nagy segítség ez az univerzális fedő, amellyel max 12,5 cm szájnyílású edényeket tudunk vákuum alá helyezni, így tartva el sokkal hosszabb ideig magas nedvességtartalmú ételeinket.

Az elmúlt évtizedben élelmiszereink modern tartósítási technológiájává a vákuumcsomagolás vált, amely mindössze annyiból áll, hogy a tárolási eszközöket (zacskó, edény stb.) légmentessé teszi, majd azokat hermetikusan lezárja.

Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeknek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is)

 


Tartozékok:

Szívőcső edények vákuumozásához
5 db 20*30cm-es vákuumtasak
Használati útmutató
Specifikáció:

Model:  FUTURA
Elektromosság:: 240V-50Hz
Teljesítmény: 170W –0.8 bar (60 cm/Hg) -0,8 bar
10 Liter/ perc szívó teljesítmény
hegesztési hossz: 30 cm
Tanúsítványok: cULus, CE
Méretek: 39 x 15 x 8 cm
Súlya: 2,3 kg

2 év garanciával

A Magic Vac Futura vákuumgép egy kiváló minőségű és háztartási vákuumcsomagoló, amely lehetővé teszi az élelmiszerek hosszabb távú tárolását és frissességének megőrzését. A vákuumgép segítségével az élelmiszerekben és azok kmörnyezetében található levegőt eltávolítjuk, ezzel megakadályozzuk a baktériumok és a penészgombák szaporodását, így az élelmiszerek sokáig frissek maradnak.
A Magic Vac Futura vákuumgép rendkívül egyszerűen használható. Az eszköz képes a vákuumozás mellett a vákuumtasakok lezárására is, így kiválóan alkalmas élelmiszereink hűtve tárolására, fagyasztásra és a akár sous vide étel készítéshez. Az eszköz nagy teljesítményű szivattyúval van ellátva, így az élelmiszerek tökéletesen vákuumozhatóak.
A Magic Vac Futura vákuumgép rendkívül strapabíró és hosszú élettartamú. A készülék masszív házalással készült, így tartós és könnyen tisztítható. Emellett a vákuumgép kompakt méretei miatt nem foglal sok helyet a konyhában.
A Magic Vac Futura vákuumgép kiváló választás minden háztartás számára, akik szeretnék meghosszabbítani az élelmiszerek eltarthatóságát és megőrizni azok frissességét. A termék a legjobb minőségű anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. A