Másnapi szállítás

A vákuumfóliákra leadott rendelések esetében, mivel tudjuk, hogy általában sürgős, hiszen mindjárt elfogy vagy már el is fogyott, másnapra vállaljuk a kiszállítást. A másnapi kiszállítás (Következő munkanap) abban az esetben garantált, amennyiben a rendelés 11h-ig beérkezik. Pénteken vagy ünnepnapot megelőző napon beérkezett rendelések esetében a következő munkanapra vállaljuk a kiszállítást.

Ingyenesen szállítunk minden 50ezer Ft feletti rendelést

50ezer Ft alatti rendelések esetében a szállítási díj 1500 Ft

 

A sousvidefolia.hu webshopban megrendelt egyéb termékre az alábbi szállítási feltételek vonatkoznak.

Vásárlóink számára az általuk megrendelt termékeket Magyarország területén házhoz szállíttatjuk szerződött partnerünk, a DPD Hungária Kft. közreműködésével, 3 munkanap alatt. (Kivételt képeznek ez alól azon termékek, melyekből épp nincs a sousvidefolia.hu raktárában.. Ebben az esetben a kiszállítási időről pontos tájékoztatást adunk.

Szállítási címként megadhatja az otthoni címét, a munkahelye címét, vagy ahol épp tartózkodni fog a kiszállításkor. (A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől.) A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!

A megrendelt terméket a szállítási címen eltérő meghatalmazott is átveheti. Mivel a termékek ellenértéke (utánvétes fizetési mód választása esetén) átvételkor fizetendő, Önnek kell gondoskodnia arról, hogy a megbízottja rendelkezzen az átvételhez szükséges összeggel.

Amennyiben a szállító Önt vagy az Ön által meghatalmazott személyt nem találja a szállítás időpontjában a szállítási címen, úgy a szállítást veled telefonon egyeztetett új időpontban megismétli.

A kiszállítási díjat 50.000 Ft egyszeri rendelési érték felett a sousvidehungary.hu átvállalja. Az 50.000 Ft alatti rendelések esetén a kiszállítási díjat Ön viseli, ennek összegét feltüntetjük minden terméknél, valamint a rendelés visszaigazolásában is, amit e-mail-ben küldünk el Önnek.

A kiszállítási díj Általános Forgalmi Adó tartalmának adókulcsa és így az összege a megrendelt termékek áfa kulcsának függvényében változik. Az 1992. évi LXXIV törvény, az általános forgalmi adóról 22.§ értelmében a kiszállítási díj áfa kulcsát a számlán szereplő termékek áfa kulcsa határozza meg. "Az adó alapjába beletartoznak: a termékértékesítés és szolgáltatásnyújtás teljesítéséhez járulékosan kapcsolódó költségek, még akkor is, ha azok külön megállapodáson alapulnak, így különösen az ügynöki, a bizományi, a biztosítási, a közlekedési költségek." (1992. évi LXXIV törvény / 22§ 3 (b) pont).