39 990 Ft

MAGIC VAC® FUTURA 2 tekercs Ajándék fóliával
MAGIC VAC® FUTURA 2 tekercs Ajándék fóliával

MAGIC VAC® FUTURA vákuumgép
+ 2 tekercs vákuumfólia Ajándékba

A csomag tartalma:

  • 1 db Magic Vac Futura Vákuumcsomagoló
  • 1 csom 15x 600 cm Magic Vac Vákuumfólia (2 tekercs = 1 csomag)

Jó minőségű, massziv háztartási külsős vákuumozó készülék. Kiváló 97%-os vákuumteljesítményével megötszörözi ételeink eltarthatóságát. Az olaszországi FlaemNuova az egyik legnagyobb és legrégebbi vákuumkészülék gyártó Európában. Háztartási MAGIC VAC® vákuumozói megbízható, strapabíró eszközök. Kimagasló minőségű anyagok felhasználásával, és egyszerű működtetést biztosító felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt készülékek. Csendes működés mellett nagyon gyors vákuumozási ciklus mellett kétszeres biztonságú hegesztési szélesség.Folyadékok, mint például levesek frissességének megörzésére a legjobb megoldás ha vákuumozható edényekben tartjuk. Ehhez nagy segítség ez az univerzális fedő, amellyel max 12,5 cm szájnyílású edényeket tudunk vákuum alá helyezni, így tartva el sokkal hosszabb ideig magas nedvességtartalmú ételeinket.

Az elmúlt évtizedben élelmiszereink modern tartósítási technológiájává a vákuumcsomagolás vált, amely mindössze annyiból áll, hogy a tárolási eszközöket (zacskó, edény stb.) légmentessé teszi, majd azokat hermetikusan lezárja.

Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeknek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is)

 


Tartozékok:

Szívőcső edények vákuumozásához
5 db 20*30cm-es vákuumtasak
Használati útmutató
Specifikáció:

Model:  FUTURA
Elektromosság:: 240V-50Hz
Teljesítmény: 170W –0.8 bar (60 cm/Hg) -0,8 bar
10 Liter/ perc szívó teljesítmény
hegesztési hossz: 30 cm
Tanúsítványok: cULus, CE
Méretek: 39 x 15 x 8 cm
Súlya: 2,3 kg

2 év garanciával

Válasszon hozzá kínálatunkból minőségi vákuumtasakot vagy tekercset!

MAGIC VAC® FUTURA 2 tekercs Ajándék fóliával