149 990 Ft

VAC STAR Easy Pro
VAC STAR Easy Pro

 

 

Easy Pro

A VAC STAR Easy Pro egy olyan háztartási külsős vákuumozó készülék, amely a legmagasabb igényeket is kielégíti. A csúcs minőségű rozsdamentes acél készülékházban dupla pumpával éri el a külsős gépeknél maximumnak számító 96%-os vákuum értéket. Különösen széles, 5mm-es hegesztési sávval biztosítja a tasakok tökéletes és biztonságos zárását.

VAC STAR Easy Pro

VAC STAR Easy ProA svájci székhelyű VAC-STAR kiemelkedő minőségű vákuum készülékek és sous vide berendezések  gyártója. A cég már több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a vákuumkészülékek gyártása terén. A felhasznált anyagok és a precíz kivitelezés garantálja a legmagasabb szintű megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

 

VAC STAR Easy ProA háztartási külsős vákuumkészülékek kategóriájában az Easy Pro a figyelemre méltó 96 %-os ( -0,96 bar) vákuumteljesítményével az egyik legjobb. Ettől magasabb értéket csak a jelentősen drágább kamrás vákuumgépek képesek elérni

 

VAC STAR Easy ProEgyszerű és könnyű használatával az Easy Pro az Ön kedvence lesz. Csak hajtsa le a vákuumfedelet és röviden tartsa lenyomva. A többit a készülék automatikusan elvégzi. A keletkező vákuum lehúzza a fedelet, a ciklus végén pedig lehegeszti a tasakot és felengedi a fedelet. Kész is.

 

  VAC STAR Easy Pro Az Easy Pro 5 mm-es extra szélességű tasaklezáró hegesztéssel garantálja a tasakok tartós és biztonságos lezárását. A széles hegesztés miatt az esetlegesen odakerülő nedvesség sem okozhat problémát.

 

VAC STAR Easy ProA rozsdamentes acél készülékház erős, strapabíró így hosszú élettartammal számolhatunk valamint higiéniai szempontból a könnyű tisztán tarthatóság szintén mellette szól.

 

 VAC STAR Easy ProAz Easy Pro vákuumcsomagoló készülék egy kifinomult pulzáló funkcióval is fel van szerelve, amelynek köszönhetően szabályozhatjuk a vákuum erősségét. E funkció használatával a puhább állagú vagy nyomásra érzékenyebb ételeink élelmiszereink sem fognak összenyomorodni a vákumzacskóban, valamint a nedvesebb dolgok vákuumozásához is remek segítség.  

 

  • A Seal gomb megnyomása megszakítja a vákuumciklust és azonnal indítja a tasaklezáró hegesztést
  • A hegesztési és vákuumidő külön állítható
  • Extra hosszú, 36 cm-es hegesztő szál
  • Karbantartás mentes konstrukció
  • A tömítések cseréje időnként a használat és idő függvényében szükségessé válhat. Ez egyszerűen cserélhető, nincs szükség szakember segítségére.

 

 

Műszaki Adatok

Külső méretei:                415 x 253 x 127 mm
Hegesztő rúd hossza: 36 cm
Súlya: 3 kg
Feszültség:                    230 V
Teljesítmény:                300 W