Vákuumgépek különféle alkalmazási területekre

 A BOSS Vállalat vákuumgépei pontosan megfelelnek a különféle alkalmazási területek elvárásainak. Általános értelemben ipari felhasználókra specializálódtunk és az alábbi területeken igyekszünk igényeire megoldással szolgálni: húsfeldolgozás, étterem, kiskereskedelem és még sok egyéb más.

Az Önök felhasználási igényeinek megfelelő vákuumgép kiválasztásához konzultálhat velünk telefonon, vagy megbeszélhetünk egy látogatást akár az Önök, akár a mi telephelyünkön is.

 A Vacuum Boss különböző típusok maximális választékát kínálja Önöknek.

Általánosságban ezek a típusok a vákuumkamra méretében és a vákuumszivattyú teljesítményében térnek el.

A Boss vákuumgépek jellemző tulajdonságai: felhasználóbarát, könnyen tisztítható kialakítás, minőségi rozsdamentes acél szerkezet, magas üzembiztonság.

 Tekintse át különféle vákuumcsomagoló készülékeinket:

Vákuumgép – aszali sorozat :

MINI         MINI MAX         MAX        MAX-DD         MAX XL         MAX XL-DD      MAX 42        MAX 42-S         MAX46-S

Vákuumgép – egykamrás álló sorozat:

MAX-F 42         MAX-F 46         MAX-F 50        TITAN-F 800         TITAN-F 1000

Tekintse meg rövid bemutató videónkatl a Max 42 vákuumgépről.

 

Hívjon minket és mondja el mire van szüksége. A telefonhívás alatt igyekszünk megállapítani, hogy melyik vákuumgép felel meg optimálisan felhasználási igényeinek. Központi szerepet játszik a vákuumtasakok és a munkaciklusok számának legjobb kombinációja a kívánt csomagolási teljesítmény elérése érdekében. A vákuumtasak-kapacitás előzetes kiszámításával örömmel megállapítjuk az Ön számára célnak tekinthető hatékonyságot.

Igényeinek elemzését követően felajánlunk egy látogatást a telephelyén és a helyszínen bemutatjuk az ideális vákuum-csomagolót.

 Hívjon minket bizalommal:  +36209350696