69 990 Ft

MAGIC VAC® AXOLUTE
MAGIC VAC® AXOLUTE

MAGIC VAC® AXOLUTE vákuumcsomagoló készülék

A vákuumcsomagolás a háztartási élelmiszertartósítás egyik elterjedőben lévő modern módszere, mellyel lehetővé válik élelmiszereink minőségének és frisseségének hosszú távú megőrzése. Az oxigén hiányos környezet megakadályozza az aerob baktériumok és mikroorganizmusok szaporodását, és megtartja a termékek illékony összetevőit.

MAGIC VAC® AXOLUTE jó minőségű, megbízható, massziv háztartási külsős vákuumozó készülék egyedülálló 3 év garanciával. Kiváló 98%-os vákuumteljesítményével megötszörözi ételeink eltarthatóságát. MAGIC VAC® AXOLUTE

MAGIC VAC® AXOLUTE

Az olasz Flaem Nuova a legnagyobb és legrégebbi vákuumkészülék gyártó Európában. Ez a cég  szabadalmaztatta a külsős vákuumtechnológiát és a légbordás vákuumfóliát.

Háztartási MAGIC VAC® vákuumozóik megbízható, strapabíró eszközök. Minden felhasznált alkatrészt olaszországi gyárukban házon belül gyártanak. Kimagasló minőségű anyagok felhasználásával, és egyszerű működtetést biztosító felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt készülékek. Csendes működés és gyors vákuum ciklus mellett kétszeres biztonságú hegesztési szélességgel zárják a tasakokat.

Minden MAGIC VAC® készülék alaptartozéka egy vákuumcső, amellyel edényeket lehet vákuumozni. Az edényekben magas nedvesség tartalmú ételeket, leveseket vagy éppen puha állagúakat tudunk frissen tartani akár 5x hosszab ideig.

Vákuumozható edények magas minőségű akrillból: 1,5 L 2,5L (kifejezetten pácoláshoz) 4,0 L és egy 3db-os edényszett (0,75L / 1,5L / 3L)

Néhány modell rendelkezik gyors pácoló (marinálás) funkcióval is. Az edénybe és kedvenc páclevünkbe helyezett húsokat a készülék 20 perc alatt többször vákuumozza és felengedi. Légüres térben a rostok feltágulnak és így sokkal könnyebben és gyorsabban tud a pác behatolni. A pulzálásnak köszönhetően a páclé szinte belepumpálódik a rostok közé.  Ezzel a 20 perces marináló ciklussal sokkal jobb eredményt érhetünk el, mint a hagyományos egész napos pácolással.

Marináló funkcióval szerelt modellek: Dinamika, Maxima2, Maxima S, Jumbo 30 Evo

MAGIC VAC® márkanév alatt több mint 20 féle készüléket gyártanak. A folyamatos fejlesztés és igényes mérnöki munka záloga a megbízhatóságnak és kiemelkedő minőségnek, szemben a csak egy vagy két modellt forgalmazó kínai OEM gyártók termékeivel.

  • Automata működés
  • 30 cm hegesztési hossz
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Beépített fóliatartó rekesz
  • Beépített fóliavágó kés
  • Tárolórekesz kiegészítőknek a készülék aljában
  • Vízálló vákuumtálca (kivehető és mosogatógépben tisztítható)
  • Megvilágított kémlelő ablak
  • „ACTISEAL3D” a legjobb vákuumhatás eléréséhez
  • Energiatakarékos

 MAGIC VAC® AXOLUTE

MAGIC VAC® AXOLUTE Tartozékok: 

Szívőcső edények vákuumozásához
5 db 20*30cm-es vákuumtasak 
Használati útmutató


Specifikáció: 
Model: MAGIC VAC®  Dinamika
Elektromosság:: 240V-50Hz
Teljesítmény: 130W –0.8 bar (60 cm/Hg) -0,8 bar
10L/perc szívó teljesítmény
hegesztési hossz: 30 cm
Tanúsítványok: cULus, CE 
Méretek:44  x 24 x 11 cm
Súlya: 3,8 kg
3 év garanciával